Så ruller vi

Så ruller vi

Der kunne også have stået ”når enden er god, er alting godt” men jeg stod med en toiletrulleholder på mit badeværelse, som var trist og kedelig, ja faktisk syntes jeg at badeværelset godt kunne bruge lidt spræl og farver.
Så må man jo udvikle lidt, og selvfølgelig skulle designet passe til mine bøjleknager. Funktionaliteten skulle også være på plads, så hvorfor ikke kigge tilbage i tiden og videreudvikle på et gammelt kendt system, som vi alle forstår.

Det blev til denne holder i formbukket og pulverlakeret stål med håndmalet glasdekoration i ligeså mange farver og varianter som bøjleknagerne.

At holderen så også fik en ekstra funktion, som holder til håndklæde eller viskestykke, gjorde mig ikke mindre tilfreds med det nye design.

Alt er selvfølgelig produceret i Danmark

Bestil her